En kalibrering behöver göras varje gång enheten ansluts genom applikationen。我的应用程序inte automatiskt ber dig att genomföra kalibreringen så kan du göra detta manuellt genom att gå在“Inställningar”下och sen直到“Hantera enhet”。

Efter att kalibreringen är gjord, ta bort kalibreringslocket och du är redo att börja skanna。

När du inte använder din colorpin, se till att kalibreringslocket sitter fast på enheten för att skydda linsen。Utöver det är det viktigt att försöka hålla kalibreringslocket så rent som möjligt för att säkerställa en hög precision när du skannar färger。