Nyhet: NCS+ Web Enterprise

26 APRIL, 2023

Nu kan hela ditt team arbeta med NCS+ Web

nc +网络är en innovativ webbapplikation som sömlöst kombinerar professionellt färgarbete med skrivbordskompabilitet. Samarbeta med ditt team i projekt, skapa paletter och dela med kund. Du kan översätta till och från NCS och exportera dessa data för att arbeta med i andra program som till exempel Adobe eller Figma.

MED NCS+ WEB FÅR DU TILLGÅNG TILL DESSA FUNKTIONER:

  • Översätt färger
  • Få tillgång till NCS färgkollektioner
  • Samarbeta i boards
  • Söka och identifiera färgkombinationer med NCS Navigator
  • Tillgång till alla 2050 NCS standardfärger
  • Exportera data till andra program
Illustration av Colourpin & NCS+ Web

Företagsplan nu tillgänglig

Vi kan stolt presentera vår nya företagsplan utformad för kontor med flera medarbetare. Med NCS+ Enterprise kan ditt team få tillgång till flera användare och administratörsfunktion.

Färgsamarbete i Office

Arbeta tillsammans i projekt

Med NCS+ Web kan du arbeta digitalt med hela NCS-systemet. Du får tillgång till alla NCS standardfärger som du kan ladda ner till skrivbordet eller exportera till andra program som Adobe eller Figma. Med Enterprise-lösningen kan teamet samarbeta i projekt och skapa paletter och moodboards som passar alla pågående designprojekt.

Pappersflygplan

Arbeta med snabbt och effektivt med NCS Systemet som grund

NCS-systemet är framtaget för att göra designprocessen så smidig som möjligt, så att du enkelt kan skapa harmoniska färgkombinationer. Baserat på NCS-systemet kan färger kombineras med hjälp av nyanser, vithet eller ljushet med mera.

地中海Arbetar nc网络

Samarbeta i boards

Behöver du ett sätt att kommunicera och dokumentera färg med andra, oberoende av vart i världen ni befinner er? Då är Boards för dig. Samarbeta inom projekt, spara era färger och inspirationsbilder på en och samma plats för att sedan direkt kunna dela dessa med kund.

Arbetar med Designtools & NCS Web

Är du intresserad av att lära dig mer om NCS+ Web eller få en offert om vår företagsplan? Se länk nedan för mer information.

LÄS MER

Olika vinklar - Penna